One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn az Elle magazinban

Az énekes az Elle UK magazinnal készített interjút és fotósorozatot a napokban, melyekből részletek kerültek elő. A néhány kép mellett Zayn mesélt Gigivel való kapcsolatáról és terveiről is.

Gigi szuper intelligens, ezért működik ilyen jól (a kapcsolat). És hasonló munkánk is van, szóval jól kijövünk – olvashatjuk a kis részletet.

A pár tavaly Novemberben kezdett el randizni és azóta egyszer sem volt nézeteltérés közöttünk. Májusban röppentek fel pletykák, hogy szörnyű vége lett kapcsolatuknak, de kacsának bizonyult, és még közös fotósorozatot is készítettek Olaszországban, ezzel megerősítve szerelmüket.

Zayn a karrierjéről és az elmúlt egy évről is mesélt.

Az egész életem megváltozott az elmúlt egy évben. Még mindig élvezem minden részét. Annyi mindent megtudtam magamról. Leginkább, hogy mennyire szeretem a zenét még mindig. Az album a hat éven tartó kifejezetlen gondolataimból született. Valamit ki kellett adnom magamból. Mióta elhagytam a One Direction megadtam magamnak azt a szabadságot, hogy azt veszek fel, amit akarok és ez még érdekesebbé teszi az öltözködést. Kreatívabb. Elmondhatom, metál karokat szeretnék hordani és fogok is!

Zayn emellett otthon is szokott lenni, de bevallotta, nem megy haza hetekre, csak néhány napot tölt családjával, ha szülővárosába téved. Beszélt testvéreiről és családjáról is.

Élveztem a női nyomást. Nagyon tisztelem a nőket, pont miattuk. Erősek, kitartóak és mindent maguk csinálnak meg. Mikor visszamegyek Bradfordba, ugyanúgy bánnak velem, mint másokkal. Csak néhány napra megyek vissza, máskülönben rákényszerítenének, hogy vigyem ki a szemetet. – mesélte viccelődve az esetet.

Zayn a bandáról is mondott pár szót:

Életem egy szakaszában úgy éreztem mindent megtettem, amit tudtam ott és egyszerűen szükségem volt a változásra. Nem éreztem bátornak magam. Egyszerűen sosem elégszem meg azzal, amit éppen csinálok, mindig törekszem valami jobbra. Ezért van az, hogy néha rossz irányba haladok – egy kicsit távolabbra. Kihangsúlyozom, próbálom irányítás alatt tartani, ahogy rájöttem erre. Sokat gondolkodom ezen.

Harry kapcsán a színészet is szóba került, habár Stylesról nem esett kifejezetten szó. Zayn elárulta, ha őt felkeresnék egy szerep miatt, nem mondana azonnal nemet.

Akkor kezdtem színészkedni, amikor iskolás voltam más színházi diákokkal, csak utána jött a zene. Teljesen abbahagytam, amikor bekerültem a bandába, de tuti érdekelne, ha a megfelelő ajánlatot kapnám. Amilyen nagy dolog a társadalmi oldalakon, hogy mit mond valaki, próbálok figyelni majd, ha csörög a mobilom.

Amennyiben megjelenik a teljes interjú, fogom hozni azt is, azonban mivel Szeptemberre van kihirdetve az újság, lehet várni kell majd vele.


   nincskep nincskep

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük