One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn beleszeretett Freddiebe

Zayn egy másik interjúban lett megkérdezve arról, hogy mit gondol Louis kisfiáról, miután Instagrammon lájkolta Freddie képét a büszke édesapával – és bár csak holnap kerül mindenki szeme elé az egész interjú -, a válaszra nem kell már várnunk

Riporter: Lájkoltál egy képet, amin Louis van és a kisfia, Freddie. Tervezed meglátogatni őket és vinni ajándékot, vagy beéred a kedveléssel?
Zayn: Majd meglátjuk, mikor kapok meghívást. Nyilván a legjobbakat kívánom neki. A gyereke kibaszott aranyos, így nem meglepő, hogy kedveltem. Most nem vagyunk baráti viszonyban, szóval eddig mehetek, hogy kedvelem a képét.

A teljes interjú holnap reggel fog megjelenni, szóval tőlünk az este folyamán várhatjátok majd. Remélhetőleg Zayn is kap majd meghívást Louistól egy babalátogatóra, és megbeszélik nézeteltéréseiket.

Bejelentés

És ha már Instagram, szeretném nektek bejelenteni, hogy egy új taggal bővült a csapat, méghozzá Petrával, aki az oldal Instagramját fogja vezetni és sok érdekes és nagyszerű kép mellett egy kis életet is visz majd terveivel a szürke hétköznapokba. Engem meggyőzött, remélem titeket is meg fog és követni fogtok bennünket Instán is (annak ellenére, hogy most szegényes a tartalom)! :) Emellett a Twitter-oldalunk is elérhető, melyet Nina szerkeszt majd nagy erőbedobással!

Jelentkezni segítőnek még mindig lehet, bővebb információkat itt találtok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük