One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn és 1D apróságok

Sziasztok, egy nap kimaradás után szeretném bepótolni azt a minimális hírt, amit megosztottak velünk a tegnapi nap folyamán.

Louis Las Vegasban van, az énekes úgy döntött, hogy a Coachella fesztivál után elutazik a szórakozással teli nagyvárosba egy kis kalandért, de első útja rögtön egy Adidas boltba vezetett. Harry eközben LA-ben furikázott, tegnap délután például a fehér mustangjának volánja mögött üldögélt. Niall továbbra is Londonban van, az énekes a barátaival tölti szabad perceit és nem győzi mondani, mennyire elege van a közlekedési dugókból.

Zayn karrierje a szünettel ellentétben viszont tartogat meglepetéseket, Pillowtalk kislemeze még most is a slágerlisták első tíz legjobb dalai között található, idén pedig a Capital Summer Time Ball fesztiválon is fel fog lépni, aminek színpadán többek között a One Direction is énekelt tavaly, de ebben az évben a Little Mix, Nick Jonas, The Vamps és Ariana Grande is szórakoztatni fogja a közönséget dalaikkal.

És hogy egy kis pletykával is szolgáljak, állítólag Harry szólóban is le szeretne telepedni a sztárok világában, jelenleg pedig a Sony és az UMG harcol a kegyeiért. A döntés, miszerint melyik céghez csatlakozik majd 30-60 nap múlva lesz meghozva, addig pedig mindenki tűkön fog ülni, mi az igazság.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük