One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn és a Jelena-vita

Selena Gomez és Justin Bieber csúnyán összekapott Instagramon, miután az énekesnő a Belieberek javára írt egy kedves, mégis eléggé leszóló megjegyzést JB képe alá, amin Ő és újdonsült barátnője, Sophia Richie látható.

Ha nem tudod kezelni az utálatot, akkor abba kéne hagynod a barátnődről való posztolást. Ennek különlegesnek kéne lennie kettőtök között. Ne legyél dühös a rajongóidra, ők szeretnek téged. Ők ott voltak neked, amikor senki más.

A megjegyzés azért született meg, mert Bieber kijelentette, rajongói csak rajongók és ha nem hagyják abba, hogy új kapcsolatát szekálják, priváttá teszi közösségi oldalait.

A veszekedés így elkezdődött, ami odáig fajult, hogy még Zaynt is belekeverték a dologba, a “megcsaltál már párszor” fejezet során.

Selena: Érdekes, hogy az, aki többször is megcsalt másokat ujjal mutogat azokra, akik megbocsátottak és támogatták, nem törődve azzal, hogy a rajongók dühösek. Szomorú…

Justin: Én csaltalak… Oh, majd’ megfeledkeztem Rólad és Zaynről…!

Az énekesnő ezek után nem folytatta a vitát, inkább lezárta annyival, hogy rengeteg rajongói levelet kell olvasson, hiszen Őt szeretik. Twitteren most is trend a #SelenaEndingJustinParty hashtag, amik között rengeteg Directioner is fellelhető, de inkább csak jót mulatnak a vitán pár 1D képpel.

Egyébként Twitteren a #CongratsZanyAndGigi hashtag is tarol, amit unalomból hozott létre a fandom, nem történt semmi sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük