One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn és Niall az AMA-n

A két énekes megjelent a tegnap megrendezésre kerülő AMA-n, vagyis American Music Awards-n. Míg Zayn csak a díjátadó részére ment el az estének, addig Niall a vörös szőnyegen és a színpadon is megmutatta magát, utóbbin a This Town dalát adta elő, immáron a valódi, nem pedig az akusztikus verzióját.

Horan a vörös szőnyegen interjúkat is adott, elsősorban Harry és Liam kerültek szóba, de az új hajszíne is nagy feltűnést keltett és arra a kérdésre, hogy barna marad-e vagy visszavált szőkére, azt felelte, hogy “Csak púp lesz ez a hátamon…”, ami valószínűleg annyit jelent, hogy nem lesz sokáig barna.

Miután elárulta, hogy jelenleg szabad és nem is randizik senkivel, valamint a kinézetében változtatni akart, ezért lett barna és szemüveges az estére, egy kis időre átvette az E! News mikrofonját is, miután a riporter megjegyezte, 2013-ban egész jól helyettesítette kolléganője oldalán. Továbbá elmondta, hogy idegessége az esti fellépése miatt csak akkor jön elő, ha odaérkezik a pillanat, főleg azért, mert a mostani más lesz, mint az évek során a bandával, viszont a feszültség nem újdonság számára, élő adásokban amúgy sem normális a pulzusa, hiszen egy egész világnak kell bizonyítania a rajongói közönség helyett. Elmondta, hogy jelenleg is a stúdióban dolgozik és a 11-12 dalból már a felét felvette és készek arra, hogy megjelenhessenek. Elmondta, hogy mind a három társával, Louisval, Harryvel és Liammel is beszélt a díjátadó előtt, egyébként pedig nagyon sokat szoktak beszélgetni telefonon keresztül és mindenki jól érzi magát jelen pillanatban, a rajongóknak nem kell aggódniuk.

Niall ezek mellett a tagok zenei ízléséről is beszélt, elmondta, hogy míg Ő maga az akusztikus, de még 1D hangzás felé menetel, addig Liam egy kicsit több dobbal felszerelt dalokat ír készülő albumára, Harry pedig a rock stílust próbálja megvalósítani, dalaiban, amit eddig Niall hallott, sokat rekeszt.

Nem beszéltem vele hónapok óta vagy mióta és nem is láttam őt, szóval alig várom, hogy találkozzam vele! – mondta Niall Zaynről.

A két énekes egyébként valóban találkozott egymással, Niall kezet nyújtott Zaynnek és köszönt is neki, Malik pedig nagyon meglepődött, de viszonozta a kézfogást. Niall továbbá Selena Gomezzel is beszélt egy ölelés után, aki az utóbbi időt betegsége miatt orvosok között töltötte, viszont még így is sikerült hazavinnie egy díjat, csak úgy, mint Zaynnek, aki az idei év felfedezettje lett a jelöltek között.

Ezen csak az én nevem van rajta? Azta! Ez egy őrületes év volt, meg szeretném köszönni azoknak az embereknek, akik az elmúlt egy évben minden nap velem voltak és elérték, hogy ezen a színpadon álljak ma este, őrület az egész! Továbbá a családomnak, anyukámnak, apukámnak, minden családtagomnak, akik végig támogattak engem ez időben, főleg apukám, ezért nagyon köszi apa! Valamint nagy-nagy-nagy köszönet jár a rajongóimnak, ti srácok elképesztőek vagytok! És nem vártam senkitől sem, hogy minden után szavaznak rám, szóval köszönöm annak, aki megtette! Köszönöm! – szólt Zayn szólóbeszéde sikoltozások között.

Louis jelenleg Las Vegasban bulizik, Liam Londonban, míg Harry, Niall és Zayn Los Angelesben tartózkodnak. A képeket az estéről megtekinthetitek a galériában!


    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük