One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn és Selena Gomez?!

Zendaya és Kylie Jenner után újabb híres hölgyeménnyel hozták szóba az énekest, aki lassan már kész háremmel is rendelkezhetne, ha a sok pletyka igaz lenne.

Mióta – állítólag SMS-ben –  felbontotta eljegyzését Perrie Edwardsszel, apró-cseprő dolgokat alapul véve nem egy sztárral boronálták már össze Zayn Maliket. Többek között azt is híresztelték a pletykalapok, hogy közelebbi viszonyba került Zendayával, majd Kylie Jennerrel, valamint Chloe Goodmannel is. Mindezeknek viszont semmi valóságalapja sincs, akárcsak véleményünk szerint a legutóbbi híreszteléseknek sem.

Történt ugyanis, hogy a 22 éves énekes elkezdte követni a Twitteren Selena Gomezt, ezen tette pedig rögtön pletykalavinát indított el. Ám mivel a 23 éves énekes-színésznő nem követte vissza, több sem kellett a magazinoknak: azt kezdték terjeszteni, hogy Selena kikosarazta Zaynt.

Az egykori Disney-csillag azonban tiszta vizet öntött a pohárba, amikor a BBC Radio 1-nál rákérdeztek a történtekre: Fogalmam sem volt az egészről, ameddig valaki rá nem kérdezett. Nyilvánvalóan ismerem Zayn, szóval nem olyan furcsa dolog ez. Egyszerűen nem tudtam, hogy ki kezdett el követni. Köszi a követést, Zayn! – mondta.

Tehát semmi több nincs köztük barátságnál és nagyobb a valószínűsége annak, hogy egy esetleges közös dal miatt tette meg az első lépést Malik, hiszen lemezszerződése aláírása óta gőzerővel dolgozik már első szólóalbumán. Selena pedig hamarosan piacra dobja új korongját, a Revivalt, mely kapcsán elárulta, hogy akárcsak Zayn, úgy ő is egy teljesen új irányba tart.

Forrás: Starity

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük