One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn hírek + interjú

Zayn a napokban nem nagyon került a világ szeme elé, de ismét rivaldafénybe került apró híreivel. Jelölték például az MTV EMA egyik díjára, amire itt tudtok szavazni, érdekesség, hogy a jelölések napján – annak ellenére, hogy a banda nincs semelyik kategóriában sem esélyesként – világtrend volt a One Direction megszokott szavazói hashtagje. A Just Dance 2017 is bejelentette, hogy a Like I Would benne lesz a játékban.

Valamint megjelent egy interjú is vele a HighsNobiety jóvoltából, amit magyarul elolvashattok a tovább linkre kattintva.

zayn-malik-highsnobiety-01-1200x800.jpg zayn-malik-highsnobiety-02-1200x800_28129.jpg zayn-malik-highsnobiety-04-1200x800.jpg zayn-malik-highsnobiety-03-1200x800.jpg zayn-malik-highsnobiety-01-1200x800.jpg

“Utálom a híresség szót.” – kezdte Zayn az interjút, amikor a reflektorfényes életéről kérdezték őt – “Szerintem veszélyes úgy lemenni ezen az úton, hogy azt gondolod, híresség vagy, mert valahogy automatikusan azt gondolod, hogy ezzel felülkerekedtél más embereken. Néhányan csak azért akarnak veled lógni, mert ismerik a neved, így azt hiszik, ismernek is téged, én viszont mérföldekkel hamarabb kiszúrom ezeket a szemeteket.”

Persze most sem maradhatott ki a One Direction, azonban inkább a korlátozottságról mesélt nekünk, mint a srácokról vagy a bandában töltött időkről. “Szó szerint engedélyt kellett kérnünk, mielőtt változtatunk a hajunkon, vagy ha mondjuk szakállat akartunk növeszteni. Röhejes volt! … Nem hiszem, hogy valaha is fel lehet készülni ilyesmire. – utalt kilépésére az énekes – Tudtam, hogy nagy visszhangja lesz a sajtóban, mert akkoriban nagyon sok figyelmet kaptunk, de ötletem sincs hogy reagáltak rá a rajongók.”

Ezzel a tettel milliók szívét törte össze és sok tinédzser rajongó is depresszióba esett, Malik azonban igyekszik ezeket a reakciókat elhessegetni az emberek fejéből. Sőt, állítja, botrányai születésekor sosem volt ludas semmiben sem.

“Igyekszem, hogy a tetteim ne keltsenek túl nagy visszhangot, ha mégis volt, akkor nem csináltam semmit. Ez egy nagy felelősség. Sosem akartam példakép lenni, csak zenélek.”

Zayn a rengeteg pofon miatt, amit kapott a botrányai során sok mindenre rájött, próbálja figyelmen kívül hagyni ezeket, de az emberek bemocskolják a nevét, aminek nagyon nem örül.

“Jó volt látni a támogatásokat, amiket sok embertől megkaptam, azonban ott volt a sok negativitás és kritizálás is, az emberek szarságokról beszéltek olyan szituációkkal kapcsolatban, amiről semmit sem tudtak. A szociális médiában mindenkinek van egy véleménye, még ha nem is ismernek téged, és ez fárasztó tud lenni. Kifordítják a szavaidat a sajtóban vagy egy hülye pletykát nyomtatnak a lapok és elég frusztráló nézni, ahogy az emberek elhiszik ezeket a dolgokat és véleményt alkotnak rólad az alapján, amit olvastak. A legtöbb részét megtanultam figyelmen kívül hagyni, de néha még most is kikészít.”

Az énekes a divatban is megállta már a helyét különféle öltözetekkel, amiről a következőket mondta:

“Szeretem kifejezni kreativitásomat annyi féleképpen, ahogy csak lehetséges és mindig új dolgokat felfedezni. Cipőket készíteni egy érdekes formája volt a művészetnek számomra, mert alkotnom kellett valamit aminek van esztétikai értéke, akár egy zenének vagy festménynek, ugyanakkor működőképesnek is kellett lennie. …

“Cinikus ezt mondani, de szerintem ahhoz, hogy tényleg befuss kereskedelmi értelemben, kell benned lennie egy kis hamisságnak. Ha nem akarsz hamis lenni, akkor vastag bőrre van szükséged. Vagyis le kell szarnod, mit gondolnak rólad mások. Védened kell a saját karriered és nem követni mások elvárásait azzal kapcsolatban, milyen előadónak is kéne lenned.”

A világ dolgairól is szó esett, Zayn köztudottan muszlim vérrel is rendelkezik brit állampolgársága mellett, azonban nem nagyon akart véleményt mondani a kérdések ellenére sem a történtekről.

“Általában megpróbálok nem véleményt mondani a politikával vagy vitás kérdésekkel kapcsolatban a médiában, mert nem hiszem, hogy ez az én feladatom. Küzdök a magánélet megsértésével, ami ezzel a munkával jár. Azt is gondolom, hogy a legrosszabb dolog abban, hogy a nyilvánosság szeme rád szegeződik, hogy nincs ráhatásod az emberek rólad alkotott véleményére.”

És mit tervez a jövőben Zayn?

“Jelenleg is stúdiózom, csak ennyit mondhatok. Az egész élmény legmeghatározóbb dolga az a sok érzelem, amivel jön, néha ellentmondóak, amire rá kell jöjjek. Kíváncsi vagyok, mi jön ezután. Az ismeretlen teszi izgalmassá, ugyanakkor ijesztővé is. És értékelem, hogy van ilyen lehetőségem. Sosem engedem meg magamnak, hogy ezt magától értetődőnek gondoljam.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük