One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn ismét kiöntötte a szívét

Most a Beats 1-nak adott interjút a fiatal énekes, aki már csak ZAYN néven tengeti sztáros életét. Ismét szóba került a banda és az új albuma, mindkettőről őszintén mesélt Zane Lowe-nak, akivel Bradford egyik stadionjában ült le beszélgetni.

Azt hiszem, mindig is menni akartam, már az első évtől kezdve. Sosem akartam igazán ott lenni, úgy, egy bandában. Adtam neki egy esélyt, mert volt akkor lehetőség, és mikor ráébredtem, hogy milyen irányba is tartunk a zenében, rájöttem arra is, hogy ez nem én vagyok. Ráébredtem, hogy nem tudnék mit beletenni, nem tudnám a véleményemet adni ezzel kapcsolatban mert nem illett volna ahhoz, ami bandaként voltunk és amit képviseltünk. Ez kezdett el frusztrálni engem. Ekkor kezdtem úgymond…  elgondolkodni magamról. Szóval mindenhol csak írtam, még a bandában is, ez nem olyasmi volt, amin, tudod, el kellett volna gondolkodni és feldolgozni az információkat, egyszerűen mindig is tudtam. – mondta, majd hozzátette – Szerintem a banda úgymond tudta ezt, hogy a zenénk, hát… nincs ínyemre. Tisztában voltak ezzel. Próbáltak bizonyos dolgokat megkönnyíteni nekem hogy tudjak itt-ott egy kis R&B-t énekelni.

Zayn a fiúk reakcióiról is mesélt, mikor úgy döntött, nem marad tovább.

Nem igazán (akartak lebeszélni). Mikor kiléptem a bandából, nyilván nem akarták a távozásom, de már nem tudtak lebeszélni róla. Akkor már elhatároztam magam, szóval ja, leléptem. Apámra nem tett nagyon mély benyomást… Anyu azt mondta “Gyere haza, főzök neked valamit, én majd vigyázok rád.”

Azt is elmesélte, hogy rengeteg szép emlék fűzi őt a srácokhoz.

Az egyik legkedvesebb emlékem az volt, mikor először jöttünk össze. Dalokat játszottunk és énekeltünk a tábortűz körül. – mesélte mosollyal az arcán az X-faktoros időket, és kihangsúlyozta, hogy nem a rossz viszony, hanem az alkotói szabadság miatt távozott és szedte ketté a múltat és a jövőt.

Habár Zayn tovább mesélt a régi életéről megjegyezte azt is, hogy az emberek körülötte sosem unják meg ezt a témát. Beszélt a családjáról és elmondta, hogy a nagymamáját nagyon menőnek tartja, de ezzel senki sem foglalkozik, mikor az albummal kapcsolatban is elárult pár dolgot.

Mind of Mine a címe, körülbelül 17 dalt írtam rá.

-mondta, de aztán a munkáról is mesélni kezdett és elárulta, hogy nagyon vegyes érzelmei vannak ezzel kapcsolatban.

A legtöbbször – főleg a korai napokban – őrület volt, öten bezárva egy szobába próbálunk dalt írni. Na most hogy írj egy dalt öt ember szemszögéből? És még csak nem is tudod miért akarod a zenét, nem tudod, mit szeretnél mondani. Egyszerűen csak sodródsz az árral. Én meg nem akartam olyan ember lenni, aki azt mondja “igazam volt”, mert ki vagyok én, hogy ilyet mondjak? Ha nem hiszel abban, ami van, akkor az emberek ezt észreveszik. Nem lesz valódi.

Természetesen szóba került Naughty Boy is, és a kiszivárgás utáni incidensről Zayn csak így beszélt:

Honnan tudhatod, hogy egyes emberek mit fognak majd tenni? Egyszerűen nem tudod, nem így van?

A dalokról is bővebben kaptunk információkat:

  • A She inkább parti dal és kevésbé lírikus
  • A Wrong eredetileg rap volt, később a szöveget felhasználva írt belőle egy dalt, és a rossz-féle szerelem kereséséről szól.
  • Az első dal, amit Zayn felvett a BeFour volt, Las Vegasban.
  • A You c. dal egy szakításról szól, és sokan úgy vélik, Perrie ihlette. Úgy éreztem, ki kell adnom egy kicsit magamból, mert ez egyfajta terápia a számomra és segített túljutni néhány szarságon – mondta Zayn a dalszövegről.

Az interjú során szóba került a magánélete is, és nem erősítette meg kapcsolatát Gigi Hadiddal, azonban azt elmondta, hogy nagyon jó barátok. Az is kiderült, hogy Kehlanival is együtt dolgozott az albumán, és az énekesnő albumára is került egy-két dolog. Titokként elsuttogta azt is, hogy már próbált együtt egy bandával, ami két női gitárossal is rendelkezik. Azt is elárulta, hogyha az emberek szeretni fogják a zenéjét, akár egy turné is szóba jöhet még az idén.

    

Galéria linkek

» Zayn Malik > Photoshoots / Fotósorozatok > 2016 > Photoshoot by Miller Mobley

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük