One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn könyvet adott ki

Zayn kiadta első önéletrajz könyvét, melyről az alább olvashattok.

Zayn megosztotta az első részt az olvasókkal; egykori One Direction tag november 1-jén adta ki a könyvét, melyben elmeséli a gyerekkorát és a sikerét is. Sőt, ezzel együtt azt is bejelentette, hogy tv-műsort készít. Úgy látszik kedvencünk visszatér a reflektorvilágába.
A könyv rendeléséhez beillesztek nektek egy AMAZON linket amin megtudjátok rendelni.

Az NME készített egy interjút Zaynel és azt is elhoztam nektek. Természetesen a megjelenő könyve volt a téma.

Pontosan egy évvel ezelőtt Zayn Malik kilépett a One Directionből. Azóta megoszlanak a popsztárról a vélemények, bekapcsolódott Frank Ocean produceréhez és szólóalbumot készített. 
A barátnője, Gigi Hadid, szintén itt van, Zayn mellett ült. 
Gigi szerepelt a „Pillowtalk” videójában – az a kéjes, lassan égő visszatérő kislemez, amely a múlt hónapban csak a történelem 25. számává vált, amely debütált az Egyesült Államok első számában.„Olyan volt, amit éreztem, hogy hosszú ideje bennem van” – mondta Zayn később a dalról. “Pontosan ezt akartam megmutatni és elmondani a klipben, dalban a rajongóimnak.”
Sok szempontból a Zayn’s olyan történet, amelyet mindannyian láttak már: az étvágy kellemetlen növekedése, a pénz hiánya, ezeket mind kiskorában meg kellett már tapasztalnia. Tehát nem volt olyan meglepő, amikor nem sokkal azután, hogy egy thaiföldi tengerparton egy lánnyal aki Perrie Edwards volt rádöbbent, hogy nem akar többé vele lenni. Felhívta a biztonsági szolgálatát, kért egy repülőt és hazautazott. És ennyi volt. Nem tudom, hogy mit teszek, csak tettem.

A forgatás későn kezdődik, és túllép arra a pontra, ahol megkérdezzük, hogy akarjuk-e az interjút kocsmájában folytatni. Délután 8-ig egy taxiba vagyunk Londonban.
Zayn Malik háza egy nagy fehér kocka, kerek ablakokkal és üveg erkéllyel, amit a futballisták vásárolnának. És ott, körülbelül száz négyzetméteres pázsiton, amelyet a főházhoz kötélhíd köt össze, a Zayn kocsma található.

A család minden hónapban küzdött a bérleti díj megfizetéséért, és Zayn az első dolog, amikor a pénz bekerült, egy házat vásárolt nekik. Bement a hírhedt Tong-iskolába. Megtartja a művészi temperamentumát, ami rávilágított tehetségére. Számos tetoválása saját tervezésű, és rendszeresen retweeteli a rajongói művészetet. Egy ponton graffiti szobája volt a házban.

Azt mondja, hogy mindig is tudta, hogy szólóművész lesz és szeret a stúdióban lenni akár egész napokat is.
Amikor Naughty Boy-al közös munkát kezdtek el készíteni, mindenki hatalmas viccnek nevezte az egészet. 

A bandából Liam áll hozzá a legközelebb, mai napig beszélnek telefonon, viszont legutoljára akkor találkoztak amikor Zayn kilépett a bandából.
A többiekkel is próbálta felvenni a kapcsolatot, de nem sikerült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük