One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn megszólalt

Az énekes eddig sosem mondta el, miért döntött a kilépés mellett, most viszont elárulta valódi okait.


Az tény, hogy a végső lökést a fáradtság adta meg Zaynnek, egy kis normális életre vágyott, most viszont ismét kész, hogy visszatérjen a rivaldafénybe – immáron egyedül. Az ex-tag teljesen elnyomva érezte magát a bandában, most szeretné megmutatni, ki is ő valójában és mire képes.

“Azt hiszem sosem magyaráztam el, miért léptem ki. Ezért a pillanatért volt, hogy kapjak egy lehetőséget arra, hogy megmutassam, ki is vagyok igazából! Ezek az utcák valami újat fognak hozni nektek!” – mondta Zayn, majd Perrie hozzátette – “Nem sértésnek szánom, de a 1D-ben sosem kapott lehetőséget arra, hogy megmutassa írási képességét és azt a zenei stílust, amit szeret. Mindig kényszerítették, hogy olyan ember legyen, aki nem is, szóval teljesen megértem és támogatom őt!”

Zayn most gőzerővel dolgozik az új albumán, amin saját számai és zenei stílusa kap helyet, és 2016-ban fog érkezni, míg a One Direction egy kicsit lassít a maga tempóján és nem készít a következő évre új korongot. Zayn jelenelg az RCA Recordsnál van leszerződve, Simon Cowell pedig teljes áldását és jókívánságát adta a most már szólóként tevékenykedő énekesnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük