One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn remek modell és jó a stílusa is?

Az énekes ugyan nem adott a napokban interjút, de barátnője, Gigi Hadid és stylistja igen, és mind ketten odáig vannak Malikért.

Gigi az E! News-nak adott interjút a minap, többek között a nemrég készült fotósorozatról kérdezték, illetve felmerült annak az esélye is, hogy ismét együtt dolgozik majd kedvesével.

Azt kívánom bárcsak mindennap vele dolgozhatnék! Nem érzem munkának, mikor vele vagyok. Nagyon szórakoztató volt, remekül éreztük magunkat. Már az is kaland volt, hogy elutaztunk miatta! … Nagyon jó modell. Neki annyira természetes, hogy jól nézzen ki! A probléma ott kezdődik, hogy tehet bármit, befestheti milliószor más színűre a haját, akkor is jól áll neki. Nem kell sokat erőlködnie.

Zayn nemrégiben új videoklipet forgatott, amit még senki se látott a nagyvilágban, azonban a kérdést így is feltették Giginek – lehet-e esély arra, hogy ismét meglátjuk őt a kisfilmben?

Nem hiszem, hogy lesz még, már készítettünk egyet. Szerintem egy művésznek fontos a kreatív változás két klip között. Talán néhány év múlva!

Jól éreztük magunkat, akkor kezdtünk el randizni. Aranyos felidézni. Annyira oda voltunk egymásért, egész nap flörtöltünk. – tette hozzá a Pillowtalkot felemlegetve.

Eközben Jason Rembert, az énekes divattervezője azt mesélte el a Billboard magazinnak, hogy Zayn az első férfi jelöltje, akinek meg kell mondania, mit vegyen fel.

Július eleje óta dolgozunk együtt, és mikor a menedzsmentem leszerződtetett vele, megkérdezték, nem-e akarok lenni a stylistja. A legtöbb ügyfelem nő volt és nagyon drámaira és színpompásra vettem a figurát, Zayn viszont sokkal visszafogottabb és inkább mély tónusú. Nagyon izgatott voltam, hogy végre férfinek dolgozhatok.

Jason teljes interjúját a cikk további részében olvashatjátok!

Amikor darabokat válogatsz neki, min gondolkodsz?

Igazán jó körvonalakon, felszerelt nadrágon és sötét színeken. A Duster kabátok most nagyon mennek nálunk. Bomber dzsekik, Parker, sok bőr… Zayn úgy véli, hogy a kényelmes darabok tovább élnek, és bármilyen vintage darabot szeret, főleg az ékszereket és bőrdzsekiket.

A művészet iránti szeretete megjelenik a stílusában?

Nagyon szeretjük az egyedi, jól kidolgozott dolgokat. Zayn vintage-rajongó, és egy csomó olyan ruhadarabot hord, ami vintage stílusú. Például rengeteg ékszert hord, és a kedvenc tervezőink jelenleg Jennifer Fisher a régi-stílusú darabokhoz, valamint Alan Foundwell a tényleg, tényleg jó vintage ruhákhoz. Minden, amire valaha szükségünk volt, azt Alan megtalálta. Vintage Rolextől elkezdve egészen vintage Cartier-ig (szerk.megj.: mindkettő órafajta)

A grafikus dzseki, amit Zayn viselt a Mind of Mine partiján New Yorkban egy hónappal ezelőtt, eléggé egyedülálló volt!

Az Faith Connxion volt és a Faith (=hit) szó volt rajta fehéren össze-vissza. Először hetekkel ezelőtt hordott ilyet Milánban, amikor fotósorozatot készített egy zöld katonai dzsekiben Gigivel, és megtetszett neki a márka. Szóval a partira végigpörgettem a ruhadarabjaikat és rátaláltam erre a dzsekire, és első látásra beleszeretett Ő is. Úgy volt, hogy átöltözik a partira, de végül ebben lépett fel és már nem akarta levenni. 

Te öltöztetted Gigit és Zaynt a Pillowtalkban, ahogy Nicola Peltz-t is az It’s You-ban. Milyen érzés volt?

Bámulatos! A rendezőnek, Bouha Kazminak egy nagyon éles elképzelése volt arról, hogy mit akar a videókban látni. A Pillowtalknál több divatra volt szükség, futurisztikusságra és szexiségre, és ez vezetett a Versace ötlethez. Zayn és Gigi is Versace-t hordtak, bár Zayn alapból szeret ilyeneket hordani, és bámulatosan néztek ki benne! Ez volt az első alkalom, hogy Gigit öltöztettem, de egy nagyszerű ember, kívül-belül. 
Az It’s You-ban sokkal klasszikusabbra és a trenddel szembe mentünk. Sok 1940-es évek inspirálta márkát szereztem, szóval inkább nosztalgikus volt és nagyon visszahoztuk. Berlitutól Boswellig, Andrea Pompillo-n át Canali-ig. Még olyan márkák is feltűnnek benne, mint Brooks Brothers és Club Monoaco! Imádtam, mert ezzel tényleg meg tudtuk mutatni Zayn régies stílusát is.

Hogyan írnád le Zayn stílusát?

Hogy Ő maga. Annyira Ő! A felsőkabáttól elkezdve a pólóig, ez mind egy együttes! Nem akar nagyon divatos lenni, de férfias és letisztult igen! Szoktunk beszélgetni a kinézetről, hogy milyen irányból közelítené meg, mit szeretne abban a pillanatban.

És miket szeretne?

Ha a tervezőket nézzük, akkor már megvolt Valentino, Dior, Louis Vuitton és Versace, különösen a Versace Versus kollekció, mert az egy nagyon jól összeállított fekete ruházat volt. És jelenleg éppen egy olyan palettát építünk fel, amiért odavan. Faszén, palaszürke farmerek, még nem is igazán vett fel sima farmert! Beteges csizmák, mert a csizma a megjelenésének egyik kulcsa. Oda vagyok a Guidi csizmákért! Emellett imádjuk a Tom Ford és Ksubi pólókat, cipőket – mindent Nike Airmax 90s-től Pumán át az Adidasig.

Mennyire változott meg a stílusa, mióta kilépett a bandából?

A nyilvánosság előtt más lett, de mindig volt stílusa. Először, mikor dolgoztam vele nem akarta vállalni a kockázatot, de már egy kicsit kilépett a komfortzónájából. A kedvencem, amit hordott eddig a Valentino kabát hímzett ujjakkal! És Ő is imádta! Ahogy zeneileg fejlődik, úgy fejlődik stílusilag is. És amilyen munkaerkölccsel rendelkezik, tovább fog még nőni ennél.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük