One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn TV műsort tervez?!

Az a hír röppent fel az MTV által, hogy Zayn Malik hamarosan egy tévé műsort fog tervezni, természetesen hozzáértő segédkezek mellett.

Azonban nem akármiről lenne szó, hanem egy sorozatról, ami források szerint egy fiúbanda körül forogna. Sokak szerint ez ismét Zayn múltjára és a One Directionre vezethető vissza, de erre feltételezések mellett nincs nagyon információ.

Úgy tűnik azonban, hogy ez valós dolog, az MTV állítja, felkereste az énekest, aki elmondta, hogy Dick Wolffal fog együtt dolgozni, aki többek között a Law & Order sorozatot is rendezte, ebből pedig az szűrhető le, hogy közös projektjük a hamarosan induló sorozat, a Boys, ami magyarul a Fiúk nevet kapta, és Sherri Cooper-Landsman, illetve Jennifer Levin keze által íródott.

Dick Wolf egy legenda, és csodás, hogy lehetőséget kaptam vele, illetve az NBC-vel együtt dolgozhatok, hogy létrehozzunk egy lenyűgözően drámai sorozatot. – mondta Zayn.

Izgatottak vagyunk a szinergikus lehetőségek miatt, amit Zayn hoz magával a projektbe. – mondta Wolf felesége, aki szintén besegít a munkában – A Boys egy olyan sorozat lesz ami teljesen integrált lesz majd sugárzásokon és digitális platformokon is. A szereplő-válogatás és az eredeti zene lesznek a fő elemek, ezzel a műsor promóciójának lehetőségeit egy magasabb szintre emelve.

Az egyáltalán nem biztos, hogy Zayn benne lesz a munkálatokban, az viszont bizonyos, hogy megihlette a készítőket. Akármi is az igazság, az biztos, hogy nem bírjuk kivárni, milyen fiúbandát is tesznek a nézők orra elé majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük