One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn új dallal készül + pótlások

Zaynről jóformán semmit nem lehet hallani, azonban tett róla, hogy azért a türelmes rajongói tudjanak arról, nem hiába várnak az énekesre. A VMA díjátadóra huszonnyolcadikán került sor, ahol ugyan Harry több kategóriában is esélyes volt, mindenhol más vitte el a díjat. Zaynnek szerencsére sikerült, Taylor Swifttel való közös száma, az I don’t Wanna Live Forever hozta meg számára a boldog pillanatot.

Ugyan Zayn nem jelent meg a díjkiosztón, egy videóval mondott köszönetet Taylornak, a VMA-nak és rajongóinak a sikerért, majd bevágott egy kis részletet hamarosan megjelenő videoklipjéből. Hogy pontosan milyen dalhoz készült, és mikor szeretné világ szeme elé tárni a végeredményt, nem árulta el. A videót [ezen a linken] éritek el.

Liam és Lua Lipa közös, zártkörű koncertet adnak majd holnap, Londonban. Ez azt jelenti, hogy a tegnap huszonnégy évessé vált apuka visszatért a nyaralásából, amit egyébként szerelmével és kisfiával töltött.

Harry is előkerült huszonnyolcadikán, pár szerencsés rajongó találkozott vele egy étkezdében. A képek hátterében Jeff feleségét is látni, így arra tippelnék, hogy az énekes velük töltött el egy kis időt.

Niall turnéjának első állomását külön hozom majd.

    
Galéria linkek

AUGUSZTUS 28 – HARRY RAJONGÓKKAL, LONDON

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük