One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn újra Perriere vágyik?

Egy bennfentes nemrégiben újabb fejleményről rántotta le a leplet Zayn és Perrie szakításával kapcsolatban – állítólag a volt 1D-tag ismét menyasszonya után vágyakozik!

Júliusban ért véget Perrie Edwards és Zayn Malik kapcsolata, nem sokkal ezt követően pedig megindult a sértett felek között az oda-vissza háború is, ám úgy tűnik, egyikük sincs olyan jól, mint ahogy mutatja magát.

Ugyan Zayn adta ki Perrie útját egy SMS-sel, miközben az énekesnő csapatával, a Little Mix-szel ünnepelt, ennek ellenére egy ismerőse beszámolója szerint nem érzi boldogabbnak magát, mi több: azon fáradozik, hogy kapcsolatba lépjen a 22 éves lánnyal.

„Zayn folyton hívogatja, és üzeneteket küld neki, hogy megtudja, hogy van és hogy beszéljenek, de Perrie nem reagál a próbálkozásaira. Ő most Eleanor [Calder, Louis Tomlinson exe – a szerk.] tanácsát próbálja megfogadni, és teljesen kizárja az életéből Zaynt” – nyilatkozta a bennfentes a HollywoodLife-nak.

A szakítás óta ugyan már Zendayával és Selena Gomezzel is hírbe hozták Zaynt, úgy tűnik, hogy az egykori One Direction-tag még mindig a szőkeség után vágyakozik, akivel az esküvőjét tervezgette a szakítás előtt.

Forrás: Starity

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük