One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn Zendayára hajt?

Még egy hete sincs annak, hogy a brit zeneipar egyik álompárja, Perrie Edwards és Zayn Malik szakítottak, ám a One Direction egykori tagja Zendayára hajt.

A lap értesülései szerint mióta facér, az énekes egyfolytában a csajozási technikáját csiszolgatja különböző nőkön, akik között Zendaya számít a legnagyobb névnek. Zayn egyik nagyszájú ismerőse, aki a magazinnak nyilatkozott, azt is elmondta, hogy a két híresség jelenleg SMS-ben tartja a kapcsolatot, miután a srác egy lehetséges együttműködés lehetőségét meglebegtetve kimuzsikálta a lányból a telefonszámát.

Azt mondja, közösen stúdióba kéne vonulniuk, mivel egyforma R&B-s kisugárzásuk van, és a divatról is beszél, mivel Zendaya éppen Londonban van és Vivienne Westwooddal dolgozik. Jelen pillanatban csak dumálgatnak, de a haverjai úgy gondolják, hamarosan tényleg összejönnek, hogy felvegyenek valamit – írta a portál forrására hivatkozva.

Zendaya nem az első lány, akit összehoznak a frissen egyedülállóvá lett énekessel. A múlt héten, miután Zayn lájkolta Kylie Jenner egyik képét a Twitteren, a pletykamagazinok máris rávetették magukat a témára, azt híresztelve, hogy a szívtipró közelebbi kapcsolatba szeretne lépni a celeblánnyal.
(Forrás: Starity)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük